Kaikuluotaimen suojalaukku

Fishfinder COVER

Elektroniset laitteet alkavat olla nykyään lähes välttämätön osa kalastusharrastajien välineistöä. Vähintäänkin tarkistamme säätiedot ja muut kalareissuun onnistumiseen vaikuttavat tekijät älypuhelimellamme ennen lähtöä – olipa kyseessä sitten muutaman tunnin iltapisto tai pidempi reissu.

Kalareissuun lähtee mukaan aina iso määrä varusteita. Vavat, vieheet, kelat, elektroniikka ja muut tarvittavat lisävarusteet vievät oman tilansa ja kaikki on hyvä pakata asianmukaisesti. Kaikki mukaan lähtevät varusteet riippuvat tietysti valitusta kalastustyylistä sekä omista mieltymyksistä.

Kaikuluotainta ei kuitenkaan voi pakata mihin tahansa pussiin!

image

Mikadon vuoden 2020 tuotevalikoimaan ilmaantui uusi tuote nimeltään FISHFINDER COVER, joka täyttää kaikki monikäyttöisen kotelon/pussin vaatimukset, jotta pystyt kuljettamaan ja suojaamaan kallisarvoisen kaikuluotaimen.

FISHFINDER COVER suojaa laitetta kuljetuksessa ja antaa mahdollisuuden käyttää sitä turvallisesti ja mukavasti sateessa, kylmällä kelillä ja vaikkapa paahtavan auringon alla.

image
image

Fishfinder Cover on suunniteltu enintään 7 tuuman kaikuluotaimille. Tämä ruudun koko on yleisin pienissä veneissä, kajakeissa ja kelluntarenkaissa. Näihin kun on harvoin mahdollisuutta asentaa suurta näyttöä, virtalähdettä ja antureita niin, että kalastus on vielä mukavaa ja helppoa. Mitä vähemmän löysiä kaapeleita ja johtoja kompakteissa tiloissa on, sitä miellyttävämpää ja turvallisempaa kalastus on.

image

FISHFINDER COVER suunnittelusta ovat vastanneet kalastajat. Jokainen yksityiskohta on huolellisesti mietitty ja viimeistelty tavalla, joka helpottaa kaikuluotaimen käyttöä kaikissa sääolosuhteissa ja kaikkina vuodenaikoina. Vahvasta ja paksusta kankaasta valmistettu laukku suojaa arvokasta laitettasi varmasti kuljetuksen aikana. Mukava, kumipäällysteinen kahva ja säädettävä kantohihna tekevät logistiikasta miellyttävää. Sivutaskut ovat ns. verkkotaskut, joihin saa kaikki tarvittavat työkalut, jotka ovat tarpeen luotaimen tai anturin kiinnittämisessä.

image
image
image
image

Yksi mielenkiintoinen ja innovatiivinen ratkaisu FISHFINDER COVERISSA. on sen kansi, josta taipuu näppärästi pieneksi aurinkosuojaksi estämään häikäisyä. Se helpottaa luotaimen kuvan tulkintaa ja suojaa myös muilla sääolosuhteilla. Suojakalvo antaa luotaimelle sateensuojaa. Suojakalvon saa helposti taitettua ja lukittua pois tieltä, kun sitä ei enää tarvita.

image
image
image

Toinen mielenkiintoinen asia on kiinnityshihnat, joiden avulla pystyt kiinnittämään laukun veneen penkkiin tai kajakkiin. Tämän myötä luotain pysyy tukevasti paikoillaan ja poissa vedestä kalastuksen aikana. FISHFINDER COVERISSA on pehmeä vaahtomuovi, johon voi helposti asettaa luotaimen näytön. Se sopii myös kaikkien muiden luotaimen tarvikkeiden ja osien ”asentamiseen”, kaikki tarvittava akuista johtoihin sopii laukun sisään.

image
image
image
image

FISHFINDER COVER on loistava tuote, johon tulisi jokaisen aktiivisen kalastajan tutustua. Varsinkin jos tapanasi on kalastaa eri paikoissa ja paikoissa, joissa vaihdat venettä tai veneestä kajakkiin tai kelluntarenkaaseen. Tämä on paljon muutakin kuin vain laukku. Se on monitoimityökalu, joka tuo luotaimen ja elektroniikan turvallisesti kalastuspaikalle, suojaa sitä kaikilta sääolosuhteilta ja pitää sen käyttövalmiina. Kaikki tämä vain helpottaa sinun kalastusharrastustasi!

Arkadiusz Chudy
Mikado Fishing Team